У Лозовій шляховики закінчують ремонтувати дороги та готуються до холодів +vd

У Лозовій закінчують ремонтувати дороги. Роботи завершені на 85%, 14 листопада повідомив головний інженер «Еко-Сану» Юрій Пшеничний.

 За інформацією Юрія Пшеничного, цьогоріч на капітальні та поточні ремонти вже освоїли більше 6 мільйонів гривень. Загалом, цього року на дороги виділили близько 7 мільйонів гривень. За останні роки таку суму на ремонт шляхів виділили вперше, зазначають у «Еко-Сані».

Цьогоріч робили не тільки проїжджу частину, а й міжквартальні дороги. Наприкінці тижня погодні умови покращаться і комунальники планують доробити шляхи біля кількох будинків на 3 мікрорайоні, які ще не закінчили, зазначив Юрій Пшеничний.
Комунальники вже зараз готуються до зими. Для снігоприбиральної техніки закупили відвал, він коштує близько 20 тисяч гривень, ще один трактор обладнали відвалом своїми силами. Загалом зимою на прибирання зможуть вийти 7 одиниць техніки, розповів Юрій Пшеничний. Цьогоріч закупили 1300 тон піщано-сольової суміші, у минулому році закупляли менше, однак використали більше.

   {youtube}LYpIoSMTnbA{/youtube}