У Лозовій шляховику, який наїхав на колегу катком, винесли вирок

За інформацією Depo.Харків, вирок чоловікові 28 лютого ухвалив Лозівський міськрайонний суд. Засуджений – тракторист КП «Еко-Сан».

Суд встановив, що 24 травня 2016 року комунальники отримали завдання щодо поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини проспекту Перемоги.
Близько 15:40 бригада була на ділянці проспекту напроти ринку «Янтар». Постраждалий розрівнював суміш. Каток у цей час знаходився позаду робітників на відстані 3-4 метрів та закатував підготовлені місця, постраждалий стояв спиною до спецтехніки, йдеться на сайті.
У цей момент водій катка наїхав на колегу, він отримав тупу травму правої стопи: відкриті перелами, вивихи та опіки.Водій порушив вимоги нормативних документів та посадових інструкцій, зазначають Depo.Харків.
23 лютого 2017 року між обвинувачений та потерпілий уклали угоду про примирення. Водій визнав свою вину та погоджується на покарання – штраф тисяча 700 гривень. Чоловік також має компенсувати медзакладу вартість лікування потерпілого – понад 9 тисяч гривень.