У Лозовій побили колишнього правоохоронця – ймовірно наркомани

У Лозовій невідомі напали та побили колишнього правоохоронця. Інцидент стався у ніч з 7 на 8 квітня. Родина постраждалого підозрює злочинців,  яких «посадив» чоловік.

Повертаючись з другої зміни, чоловік отримав по голові у під’їзді власного будинку, повідомили його родичі. До поліції не зверталися, бо облич та кількості нападників чоловік не запам’ятав.  Близькі пов’язують напад з колишньою діяльністю свого родича: він працював у правоохоронних органах і займався злочинами, пов’язаними з наркотиками. Постраждалий припускає, що йому помстилися колишні ув’язнені ним наркомани. 

Наразі стан чоловіка  стабілізувався, незважаючи на те що він кілька днів пробув у лікарні без свідомості з травмами голови.
Загалом  лозівчани переконують, останнім часом шприців та ампул від використаних препаратів у місті стало набагато більше. І якщо раніше наркозалежні ховалися і приймали препарати у покинутих будинках, підвалах та інших непримітних місцях, то зараз голки та шприці знаходять у дитячих пісочницях та поштових скриньках багатоповерхівок. Як з проблемою борються поліціянти? Та чи пов’язаний ріст наркоманії у місті з тим, що наркотики стали більш доступні у Лозовій? Відповідь на ці питання очікуємо отримати від правоохоронців найближчім часом.