Лозівчани зустріли паралімпійську чемпіонку Наталю Прологаєву овацією“ВІДЕО”

Зустріти землячку-чемпіонку зібралися усі вихованці спортшкіл Лозової, їхні батьки і тренери, мер з усім оточенням, оркестр, преса й просто лозівчани.

Сьогодні, 12 вересня, Лозова зустрічала свого Почесного громадянина, триразову паралімпійську чемпіонку Наталю Прологаєву після її тріумфального виступу у Лондоні. Здобуток нашої плавчині — 3 золоті і одна срібна медалі і 2 світові рекорди.

Наталя Прологаєва у супроводі своїх синів зробила коло пошани перед натовпом, який прийшов її привітати. Лозівчани влаштували Наталі овацію.

Міський голова Сергій Степанов подякував видатній землячці і зазначив, що вона — приклад для усієї лозівської молоді. Від влади мер вручив квіти, грамоту і премію.

Вітали зоряну плавчиню також керівники навчальних закладів, де вона вчилася і тренувалася у різні періоди життя. Найбільше Наталі Прологаєвій бажали здоров’я.

Звертаючись до лозівчан, Наталя розповіла, що не чекала такої підтримки під час паралімпіади, яку вона відчула. “Я не думала, що такий фурор зробить прямий ефір. Я чекала, що люди інакше нас сприймуть. Але у нас чудові люди, з чудовою душею, відкриті, добрі, які вболівають разом зі мною за Україну, за нашу честь, за нашу гордість. Я, у свою чергу, хотіла не підвести вас”, – сказала чемпіонка.

Коли настав час повертатися до Харкова, Наталю Прологаєву насилу витягли з кола людей, які прийшли подарувати квіти, подякувати, сфотографуватися і отримати автограф.

На прощання Наталя розповіла, що найважчою була для неї перша медаль, і її вона присвятила своїм синам. А усі інші — Україні.

Валерія Гецко

{youtube}odhtB3_L0yM&feature{/youtube}