На Лозівщині відкрили другий спортмайданчик зі штучним покриттям +vd

Спортмайданчик у Садовому ТРК Сігма

У селі Садове 28 червня, у День Конституції, відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Він став другим таким майданчиком на Лозівщині.

Відкривати новий майданчик зі штучним покриттям приїхала ціла делегація — народний депутат України Анатолій Гіршфельд, голова райдержадміністрації Богдан Рева, голова райради Ігор Нестєров.

Богдан Рева передає садівським школярам привіт і подарунок від губернатора Харківщини — ось ці спортивні м’ячі. З подарунком на свято прийшов і депутат Верховної Ради Анатолій Гіршфельд: він вручив Садівській школі проектор і також привітав селян з новим майданчиком.

Будівництво спортмайданчику зі штучним покриттям обійшлося приблизно у півмільйони гривень, говорить сільський голова Ніна Дорошенко. Облбюджет виділив трохи менше половини цих коштів, усе інше — гроші сільського бюджету і спонсорів. Почесною грамотою за допомогу у будівництві нагороджують місцевого підприємця Миколу Кущенка.

Народний депутат, керівники району, сільський голова та підприємець-спонсор разом перерізують стрічку. Перші удари по м’ячу на офіційно відкритому майданчику виконують гості, потім поле віддають тим, хто і буде тут займатися — дітям.

Поки триває свято, мешканки села Вікторія Бровко та Любов Стрілець вирішили скористатися нагодою і подякувати народному депутату. Заснований Анатолієм Гіршфельдом благодійний фонд “Патріоти” допоміг садівчанкам, коли їм знадобилися гроші на лікування.

Незабаром спортмайданчиків зі штучним покриттям на Лозівщині має стати три, повідомив голова Лозівської райдержадміністрації Богдан Рева. До полів у Краснопавлівці та Садовому додасться майданчик у селищі Орілька. Його планують відкрити до 1 вересня.

Валерія Гецко

 

{youtube}cQImrgXwn_E{/youtube}