У Лозовій вже запускають тепло +vd

Котельня, ТРК Сігма

Опалення почали вмикати сьогодні, 1 жовтня. Останні три дні були для цього достатньо холодними: середньодобова температура була менше 8 градусів.

Як повідомив директор комунального підприємства “Теплоенерго” Леонід Глоба, запускати котельні почали в обід. Першою тепло має дати котельня на 6 мікрорайоні: до неї підключені школи і садочки всього Південно-Західного масиву (мікрорайони).

Об’єкти соцкультпобуту починають опалювати у першу чергу. Після освітніх і медзакладів черга дійде до квартир лозівчан.

“У нас стоїть пріорітет — 1-2 жовтня, тобто, сьогодні завтра включити об’єкти соцкультпобуту. Паралельно — просто для всіх кажу, — можливо, там, де ми соцкультпобут не зможемо від’єднати від житлових будинків, якісь житлові будинки можуть увімкнутися. Але в основному, масово житлові будинку будуть включатися з 3-4 числа. У крайньому разі, на сьогодній день в нас плани такі”, — сказав Леонід Глоба, директор КП “Теплоенерго”.

За словами головного тепловика Лозової, місто повністю готове до початку опалювального сезону за виключенням кількох стояків у багатоповерхівках. Під час випробування мереж у них виникли течі. Ці аварії планують ліквідувати до кінця тижня, зазначив Леонід Глоба.

Валерія Гецко

 

{youtube}O5VWHE3TsEE{/youtube}