У Лозовій комунальники розповіли, що робити з холодними батареями

Лозівські комунальники розповіли, що робити, якщо у квартирі досі холодно. Якщо у помешканні менше 18 градусів,потрібно звертатися до «ЖУКа» – телефонувати за номером, що вказаний у платіжках. Повідомляти диспетчеру свої дані та чекати на комісію, яка вирішить, як можна усунути проблему, розповів директор «ЖУКа» Вячеслав Ткаченко.

Квартир, де з початком опалювального сезону виникали проблеми, було небагато, усі недоліки усувалися протягом короткого проміжку часу, запевнив директор «Теплоенерго» Володимир Березуцький. Керівник наголосив, до комунальників звертаються і ті, кого не влаштовує температура у 18 градусів,хоча такий показник є санітарною нормою для квартири.

Вже з початку нового року за теплі батареї у квартирах лозівчанам, ймовірно, доведеться платити дорожче. Вартість опалення може зрости на 20 %, розповів Володимир Березуцький. Таке зростання пов’язане з подорожчанням газу, зауважив керівник.

Комунальники радять усім, хто ще не звертався за оформленням субсидії, зробити це якомога швидше, аби зменшити навантаження на сімейний бюджет.

2 коментарі

  1. Да спилять их на х…. и поставить автономку. Уже денег тупо нет чтобы платить за отопление, а субсидию забрали. Мне теперь с женой разводиться надо чтобы субсидию оформили. На хер такое делать? Вы еще долбое…ы исполкомовские цены на тепло еще поднимите. Вас тогда на вилах вынесут. У нас итак сейчас договариваются уже всем подъездом не платить.

  2. Поддерживаю! Не платить! В районе повысили тариф на 9%, а в городе собираются на 20%! А стоимость газа не одинаково всем подняли!? А Зеленскому не плохо было бы свою 10-минутку на эту тему подготовить.Типа “за підтримки Юлії Олександрівни Світличної нам вдалося підняти тарифи на тепло, дякую також народному депутату Анатолію Мусійовичу Гіршфельду…” и так далее в этом духе!