Кількість міліонерів на Лозівщині збільшилась більше ніж вдвічі.

За підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів та майнового стану  п’ятеро наших земляків отримали доходи понад 1 млн.грн.

Кількість міліонерів на Лозівщині збільшилась більше ніж вдвічі.

За підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів та майнового стану  п’ятеро наших земляків отримали доходи понад 1 млн.грн. З них лише один підприємець, їхші пересічні громадяни. За підсумками декларування 2012 року міліонерів було лише 2.

Взагалі по Україні було подано майже 665 тис. декларацій на загальну суму 48,7 млрд. гривень. З них майже половину, або 24 млрд.грн., задекларували «мільйонери», яких в Україні, за даними Міністерства, налічується 3770. Ще 4 громадянина задекларували доходи у розмірі більше мільярда гривень.

Під час цьогорічної деклараційної кампанії Міністерство доходів і зборів вперше запропонувало сервіс щодо подання декларацій про доходи та майновий стан в електронному вигляді. Для цього необхідно скористатися відповідним сервісом на веб-порталі Міністерства, або надіслати декларацію електронною поштою.

У наступному році планується надсилати  платникам нагадування про необхідність декларування доходів та майнового стану саме електронною поштою.  «За» відповідний сервіс висловилися 99 відсотків платників податків, які взяли участь в опитуванні „Яким чином Ви, як сумлінний громадянин України та платник податків, хотіли б отримувати нагадування щодо необхідності декларування доходів та майнового стану?», що проходить на веб-порталі Міндоходів протягом липня 2013 року.

Значно менше респондентів бажають отримувати повідомлення на мобільний телефон (0,4% респондентів), а також за допомогою звичайного поштового зв’язку або особисто (по 0,1%).

За даними Міндоходів в опитуванні вже взяли участь понад 3,4 тис. респондентів-відвідувачів сайту.

Запрошуємо і Вас взяти участь в опитуванні та висловити свою думку веб-порталі Міндоходів http://minrd.gov.ua/opros2/114.html.