Ідеальна шкіра – це не казка з пудрою для обличчя Vichy

Навряд чи можна уявити собі більш універсальний і ефективний засіб для створення вдалого мейкапу, ніж пудра для обличчя. Її використовують в тих випадках, коли необхідно вирівняти колір шкіри, замаскувати деякі проблемні зони та надати обличчю матову бархатистість. Компактний варіант цього декоративного засобу підходить для щоденного застосування, його зручно носити в сумочці, що дає можливість підправити мейк в будь-яку хвилину.

Розсипчаста косметична пудра для обличчя, яку особливо люблять використовувати професійні візажисти і косметологи, допомагає створити чарівний і ідеальний святковий образ. Але не можна забувати й про якість продукції. Французький бренд Vichy пропонує коригуючу пудру Dermablend. Це унікальний засіб, який не має аналогів, та виділяється високим рівнем якості.

Пудра Vichy для проблемної шкіри: у чому особливість?

Якими б не були недоліки – зморшки, розширені пори, прищі, чорні точки, з пудрою від компанії Віші Ви завжди будете виглядати ідеально протягом усього дня. Завдяки унікальній структурі вона лягає рівно і не вимагає корекції протягом дня. Після нанесення, покриття тримається до 12 годин.

Косметична пудра для обличчя Dermablend має матуючий ефект. До її відмінних рис варто віднести:

  • Стійке покриття, яке тримається на обличчі протягом 12 годин. Це забезпечує зручність і комфорт при використанні. Адже не потрібно приправляти свій мейк ап протягом дня.
  • При регулярному використанні зменшиться кількість недоліків. Це пов’язано з тим, що продукція від компанії Віші не тільки приховує проблемні місця, але і надає цілющий ефект.
  • Запобігає появі блиску.
  • Вирівнювання тону шкіри.
  • Наявність SPF-фактора 25. Це забезпечує надійний захист від агресивного впливу ультрафіолетового випромінювання.

Цей косметичний засіб підходить для використання власницям жирної і схильної до появи акне шкіри. Завдяки унікальному складу, засіб надає не тільки відмінне маскування, а й доглядовий ефект. Активні компоненти засобу сприяють зменшенню недоліків шкіри та запобігають їх появі в майбутньому.

За своєю структурою пудра для обличчя складається з дрібних частинок. Вона буде рівномірно наноситися і не забиватиме пори. Якісна пудра високого класу від Vichy містить зволожуючі компоненти, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища і дає їй можливість дихати, щоб макіяж не просто прикрашав, а й зберігав здоров’я і красу обличчя протягом усього дня.

Варто відзначити, що пудра гіпоалергенна і підходить для чутливої шкіри, яка схильна до появи недоліків.

На що треба звернути увагу?

Щоб не помилитися у виборі і купити пудру для обличчя, яка максимально підійде Вам, необхідно звернути увагу на кілька вкрай важливих моментів. По-перше, колір засобу повинен ідеально підходити до тону шкіри і гармоніювати з відтінком тональної основи, якщо Ви її використовуєте. В комплексі рекомендується використовувати інші засоби з серії Dermablend – коригуючий тональний флюїд чи крем. Різниця в кольорі між декоративними продуктами для обличчя може бути не більше півтону.