Корисні поради, щодо вибору якісного хронометра

На сьогоднішній день годинник — це не просто механізм, який показує час. Для багатьох людей вони стали показником статусу і становища в суспільстві. З усіх аксесуарів саме годинник може, як ніхто інший, розповісти про смаки та уподобання свого власника, відкрити індивідуальні особливості характеру.

Обрати якісний годинник, як для особистого користування, так і в якості подарунка, як підкреслюють експерти інтернет-магазину Імідж, — це відповідальний захід. Відповідно, підходити до нього варто з максимальною обізнаністю та серйозністю. Як відомо, в добі рівно 24 години, ну а далі будуть корисні поради, які допоможуть вибрати правильні годинник!

Основні постулати вибору якісного годинника

Годинник на руці зірок

  1. Не витрачайте на годинник більше грошей, ніж у насправді є у бюджеті. Єдиний виняток, якщо людина по-справжньому мріє про якийсь годинник, і розуміє, що життя без них не миле, не варто інвестувати в більш бюджетні моделі. Краще трохи зібрати кошти та придбати годинник мрії.
  2. Ейнштейн носив годинник Patek Philippe. Але не варто плекати ілюзій, що наявність Patek наділить людину геніальними здібностями. Існує багато іменитих годинникових брендів. Але, якщо стиль моделі не до душі, варто замислитися над тим, а чи варто купувати його тільки через заповітний напис на циферблаті? Звичайно ж ні!
  3. На смак і колір … Завжди знайдеться людина, якій вибраний виріб буде здаватися неправильним. Тому варто вибирати годинник тільки спираючись на власні відчуття. Зрештою, годинник однієї людини, і лише їй його носити у повсякденному житті!
  4. Погляд всередину. Варто націлюватися на відомі надійні або мануфактурні калібри. Не варто купувати найдешевші годинники з сумнівною начинкою. По-перше, вони довго не пропрацюють, а по-друге «статусності» від них не буде ніякої.
  5. Розмір має значення? Так, і ще раз так! Масивний годинник (жіночий або чоловічий) — це лише модний тренд, а не керівництво до дії. Варто брати до уваги розмір зап’ястя. Годинники з XL габаритами на крихкому зап’ясті виглядають дивно і навіть безглуздо. Можна вибрати годинник slim (тонкий) для ділового стилю. Класичні годинник повинні легко ховатися під манжет сорочки, а не чіплятися за неї, нарочито виступаючи на загальний огляд.

чоловічі годинники

Звичайно, сьогодні можна знайти багатофункціональний годинник, або звичайний хронометр. Зрозуміло, що перший варіант має більш високу ціну. Варто замислитися перед покупкою: а чи будуть використовуватися всі додаткові функції хронометра? Якщо ні, то не варто гнатися за технологіями — слід обирати саме ту модель, що буде максимально підходити конкретній людині.

У будь-якому разі, оригінальний годинник від знаменитого бренду буде мати занадто високу ціну. Саме тому, експерти інтернет-магазину Imidge, рекомендують придивитися до копій відомих брендів. Високоякісні репліки відомих хронометрів нічим не будуть відрізнятися від оригіналів, зате їх вартість буде набагато меншою.