Гірськолижний курорт Воєводино

Гірськолижний курорт Воєводино розташований в мальовничій ущелині на березі гірської річки. Схил оточений хвойним лісом, неподалік знаходяться ставки, де дозволено вилов риби. Сніг на схилі регулярно оновлюється за рахунок добре налагодженої системи штучного засніження траси. Розрівнювання снігу здійснюється за допомогою ратрака в нічний час доби.

Гірськолижний сезон триває з грудня по березень. Для відпочиваючих створені всі умови для приємного проведення часу. На території комплексу працюють пункти прокату спорядження, лижна школа і школа сноуборду, де проводять індивідуальні та групові заняття. Харчування на горі немає, але є недорогі кафе, ресторани в готельних комплексах, прилеглих поселеннях, де подають страви закарпатської, української, словацької, угорської кухні. Для дітей існує спеціальне дитяче меню. Вартість страв у кафе і ресторанах при готелях трохи завищені. Відпочиваючі на автомобілях можуть залишити транспорт на безкоштовному охороняється відкритому паркінгу.

 

Однак найближча заправка розташована в 14 км. від Воєводино, в Перечині. Гірськолижний курорт Воєводіно підходить для відпочинку з дітьми, для яких побудовані спеціальні майданчики, є ігрові кімнати. При необхідності є можливість скористатися послугами няні. На території курорту збудовані готелі, можна оселитися в котеджному містечку.

 

Знайти бюджетне житло можна в селі Тур’я Пасіка або в околицях, наприклад в Андріївці, Біласовиці, Вишці, голубине, Дубровці, Оріховиці, Пашківцях, Сваляві, Сусково, Яківське. У Тур’я Пасіка після катання можна відвідати сауну або лазню, соляну кімнату, аквацентр, спа-центр, де надають послуги масажу та інші розслаблюючі процедури. Серед вечірніх розваг популярний більярд, настільні ігри (наприклад, шашки, шахи), дартс.

 

Серед чоловіків дуже популярний тир, де можна постріляти з пневматичної гвинтівки або з лука. Серед інших розваг можна виділити риболовлю, пейнтбол, походи в гори. З дітьми можна відвідати каток, покататися на санях, запряжених кіньми. Регулярно проводяться екскурсії по місцевих визначних природних пам’яток. До найбільш цікавим відноситься екскурсія до водоспаду Воєводин, Шипот, в долину Нарцисів (навесні), до термальних джерел Берегово. Відпочити в Воєводино можна не тільки взимку, але і влітку. Влітку розваг дуже багато.