Як обрати квартиру в новобудові

Купівля житла – це радісна подія в житті кожної людини й водночас це серйозний крок. Таке придбання вимагає значних фінансових вкладень. Зазвичай потрібен не один рік, щоб накопичити необхідну суму. Тому до купівлі квартири потрібно поставитися серйозно.

Як повідомляє https://semycvit.com/ тут все має значення: і район, і близькість до метро, і транспортна розв’язка, і наявність інфраструктури й навіть вид з вікна. Але перше, з чим варто визначитися – первинний або вторинний ринок?

Купівля квартири в новобудові дасть вам наступні переваги в порівнянні з вторинним ринком:

•    Будинки, побудовані за монолітно-каркасною технологією, розраховані на термін експлуатації понад 100 років.

•    Нові системи комунікацій відрізняються високою надійністю і дозволяють створити максимально комфортні умови для життя.

•    Використання енергоощадних технологій дасть можливість мінімізувати комунальні платежі.

•    Планування новобудов не порівняти зі старими будинками. Для них характерні великі кімнати, просторі кухні, наявність гардеробних і можливість при необхідності провести перепланування.

•    Новобудови мають облаштовані двори з паркінгами й дитячими майданчиками. Крім того, більшість забудовників ще й забезпечують мешканців всією необхідною інфраструктурою. Вони не тільки залишають місце для магазинів, аптек, салонів краси та інших об’єктів на перших поверхах, а й будують дитячі садки й школи.

•    Вартість квадратного метра на первинному ринку нижче, ніж на вторинному і становить відповідно від 12 000 до 14 000 грн/м² та від 20 000 до 22 000 грн/м².
Все це дає можливість стверджувати, що первинний ринок – це вигідна інвестиція. Тепер поговоримо про те, як вибрати квартиру в новобудові, на які моменти варто звернути увагу в першу чергу.

Вирішуючи, де краще купити квартиру під Києвом, важливо подумати про те, в який дитячий садок або школу підуть ваші діти. Добре, якщо в пішій доступності буде поліклініка, лікарня, спортивний комплекс та інші об’єкти соціальної інфраструктури. Дізнайтеся, які є поруч торгові й розважальні центри, продуктові магазини, ринки й бутіки. Важливий фактор – це наявність паркінгу поруч з будинком. Якщо його немає, то потрібно звернути увагу на розмір двору та під’їзних шляхів і знайти гарне місце для вашої машини. Якщо у вас є діти, то великою перевагою стане дитячий та спортивний майданчик біля будинку, закритий від машин внутрішній двір або парк поруч. У нас ви можете подивитися всі житлові комплекси на карті.