Переваги столів з масиву

Незважаючи на велику кількість сучасних і більш дешевих аналогів, столи з масиву продовжують користуватися великою популярністю. Такі моделі поєднують надійність і міцність з екологічністю і візуальної привабливістю. Розглянемо основні переваги виробів з натурального дерева. естетичність Професійно виконані дерев’яні предмети можуть прикрасити буквально будь-який інтер’єр. Можна підібрати стіл, відповідний для будь-якого стилю, як для класичного, так і для сучасного.

Як повідомляє https://oakshop.com.ua/derevyani-stoly-z-masyvu-duba/  стійкість до зовнішнього впливу Правильно підібрана деревина і хороша обробка зроблять стіл стійким до будь-яких температурних перепадів. екологічність Деревина – перевірений століттями натуральний матеріал. довговічність При правильному догляді такий стіл може передаватися з покоління в покоління. Доглядаючи за такими меблями, можна використовувати народні або спеціалізовані склади.

Стійкість. Діти або домашні вихованці точно не зможуть перевернути важкий стіл. Можливість вибору форм і розмірів. Дерев’яні столи здатні мати практично будь-яку конструкцію, необхідну нестандартну модель можна виконати на замовлення за власним ескізом. можливість реставрації Дешевші вироби з інших матеріалів, як правило, буде важко поєднувати.

Дерево ж прекрасно піддається косметичного ремонту. Не всі види деревини добре підходять для створення столів. Стільниці часто піддаються відразу декільком видам впливу. На них можуть ставити гарячі тарілки з їжею, на поверхню може потрапляти вода. Крім того, стіл, що стоїть на кухні недалеко від плити або мийки постійно піддається перепадам температури і впливу пара. Щоб придбання служило якомога довше, вбрання дерево повинно бути достатньо міцним. Всіма необхідними характеристиками зазвичай володіють цінні породи деревини.

Саме цим багато в чому обумовлена ​​висока вартість столів з масиву. Найбільш міцними і надійними вважаються стільниці з горіха, дуба, тика або червоного дерева. Прекрасними експлуатаційними якостями також відрізняються сосна і бук. Але бук вимагає обов’язкових процедур по обробці, і його найчастіше вибирають для більш сухих приміщень.