Лозівський міський голова зустрівся з тренерами комунальних та приватних спортивних закладів громади

IMG 7633

З початком повномасштабного вторгнення на території Лозівської громади, відповідно до розпорядженням Харківської обласної військової адміністрації, діє повна заборона на проведення будь-яких масових заходів, у тому числі й спортивних. У закладах освіти й спорту триває дистанційний процес.

Сьогодні, 4 квітня, керівництво громади, Управління освіти молоді та спорту й тренери зібралися обговорити, як організувати роботу з дітьми, які відвідували спортивні секції, таким чином, щоб не втрачалися навички та надбання спортсменів. Участь взяли тренери ДЮСШ “Юність”, тренер футбольної команди “Лозова-Панютине” Сергій Лученцов, представник Федерації футболу міста Лозова Андрій Бакулін, керівник футбольного клубу “Авангард-Лозова” Микола Каминський.

Діти повинні займатися спортом проте в умовах сьогодення організувати безпечне проведення тренувань немає можливості, відзначила начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. Діє заборона на проведення тренувань навіть малими групами. У випадку ж, коли діти самоорганізовуються для занять спортом, це не повинно заважати навчальному процесу, що проходить в онлайн-форматі.

Тренери обговорили напрямки роботи в умовах воєнного стану. Розглянули питання співпраці клубу “Авангард-Лозова” та секції футболу ДЮСШ”Юність”. Розглядали можливість виїзду дітей для тренувань в інші міста України, які не віднесені до територій можливих або активних бойових дій.

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада