До Дня молоді відзначили юних і активних жителів Лозівської тергромади

12 серпня в Україні вдруге відзначатимуть День молоді одночасно з більшістю країн світу.  У Лозівській громаді напередодні свята привітали та нагородили молодих фахівців закладів освіти, спорту, медицини, залізничного транспорту, військових.

Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського слова привітання  передав його заступник Володимир Барановський:  «Ви наша надія, наша опора й майбутнє нашої громади! Усі зміни на краще, які започатковуються – відбуваються заради майбутнього нашої молоді! Дякую всім за вашу роботу, ініціативу, наполегливість, старанність, не зупиняйтеся на досягнутому, втілюйте всі свої амбітні цілі. Сил вам та наснаги! І звісно скорішої Перемоги та Миру!

За злагоджену результативну працю, компетентність та професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток футболу, активну життєву позицію, стійкість до викликів  воєнного часу та з нагоди Дня молоді Почесною грамотою Лозівської міської ради нагороджується:

Кузьменко Антон, тренер-викладач з футболу Лозівської дитячо-юнацької спортивної школи «Юність»

За вірність присязі, відданість покликанню, неймовірну витримку, ініціативу, наполегливість та старанність, активну життєву позицію, стійкість до викликів воєнного часу та з нагоди Дня молоді Подяка Лозівської міської ради оголошується: Звірянському Андрію, водію електрику радіолокаційної станції  56 окремого радіолокаційного взводу  військової частини А 2189,  солдату

За злагоджену плідну працю, ініціативу, наполегливість та старанність, активну життєву позицію, стійкість до викликів воєнного часу та з нагоди Дня молоді Подяка Лозівської міської ради оголошується:

Бондаренко Ангеліні, хореографу Лозівської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія»

Бугаєнко Анастасії, секретарю Комунального закладу  «Лозівський Палац дитячої та юнацької творчості»

Бурлеєвій Катерині, педагогу-організатору Комунального закладу «Панютинський ліцей»

Кравцову Максиму, інженеру–електроннику Комунального закладу «Лозівський ліцей №1»

Літвіновій Яні, головному фахівцю Комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Літвін Тетяні, сестрі медичній загальної практики – сімейної медицини амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №1 Комунального некомерційного підприємства «Лозівський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Терещенку Олексію, монтеру колії відокремленого підрозділу «Лозівська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця»

Тертишній Юлії, інспектору  Управління культури  Лозівської міської ради Харківської області

Чернець Юрію, начальнику караулу  24-ї Державної пожежно-рятувальної частини  9-го Державного пожежно-рятувального загону  Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області

Чеснову Станіславу, сторожу  Комунального закладу «Лозівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Теремок»

 

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада