У Лозівській громаді спільними зусиллями долають наслідки негоди

Комунальники, енергетики, представники газової служби, залізничної галузі, райавтодору та інших сфер причетних до організації забезпечення життєдіяльності громади зібралися обговорити спільні заходи щодо усунення наслідків масштабної негоди. Обледеніння призвело до аварійних ситуацій на електромережах, повалено сотні дерев, ускладнюється робота з посипанням дорожнього покриття та тротуарів.
До присутніх звернувся голова Лозівської тергромади Сергій Зеленський: «У першу чергу приділяємо увагу забезпеченню роботи об’єктів критичної інфраструктури, вживаємо заходів щодо посипання доріг та тротуарів, займаємося прибиранням повалених у наслідок обледеніння дерев. На сьогодні наше першочергове завдання – недопущення травматизації перехожих, псування майна та уникнення аварійних ситуаціях на дорогах».
Голова громади наголосив, за необхідності міська рада готова допомагати з паливно-мастильними матеріалами, транспортом та запчастинами.
Подякував усім причетним службам, соціальним партнерам, підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності – за згуртованість та відповідальне ставлення до роботи.
У суботу, 16 грудня, на допомогу комунальникам у прибиранні повалених дерев, на вулиці міста та старокругів вийдуть працівники виконкому, управлінь та відділів міської ради.
Долучатися до цієї роботи, хоча б поряд зі своїми помешканнями, закликають усіх жителів громади.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада