У Лозовій відбувся форум «Соціально-економічної ініціативи у відбудові українських громад»

На форумі обговорили проблемні питання, які назріли під час воєнного стану, першочергово пов’язанні з працевлаштуванням ветеранів війни, членів їхніх сімей та родин загиблих захисників.
Говорили про можливості використання грантових програм, відновлення бізнесу, безбар’єрність у наданні соціальних послуг. Також презентували інновації служби зайнятості направлені на покращення надання послуг населенню. Спілка ветеранів Харківської області представила грантові програми для ветеранів. Приєдналася Спілка дружин ветеранів.
Участь у заході взяли представники влади, бізнесовці, активна молодь, волонтери, благодійники з Лозівської, Біляївської, Олексіїівської, Первомаської та Близнюківської громад Лозівського району. До участі в онлайн-форматі долучилися фахівці з міста Києва та Харкова
Вітав учасників заходу Лозівський міський голова Сергій Зеленський, який подякував за його організацію Лозівській філії Харківського обласного Центру зайнятості. Відзначив, що співпраця міської влади та Центру зайнятості дала свої позитивні результати. Для виконання громадських робіт, у місті та старокругах було залучено достатню кількість працівників, надана допомога з кадрами для деяких підприємств громади. За що велика вдячність!
На сьогодні Харківський обласний Центру зайнятості є лідером в організації суспільно-корисних робіт в Україні, розповідає директор Центру Олександр Котуков. Ці роботи направлені на відновлення зруйнованих у наслідок ворожих атак міст і сіл області, на забезпечення нормального життя його мешканців

Джерело: Лозівська міська територіальна громада