Телерадіокомпанія «Лозова» святкує 25-річчя з дня створення

Заснували ТРК «Лозова» 24 грудня 1998 року рішенням сесії Лозівської міської ради. Вже 27 січня наступного року вийшов перший випуск.  З лютого 2002 року, телерадіокомпанія почала постійне мовлення у телерадіоефірі.

Керівники Лозівської тергромади та Лозівського району привітали колектив з ювілейною датою.  

  • Ви дійсно ті люди, які віддані своїй праці, віддані Лозівщині і своїй державі. З перших днів повномасштабного вторгнення ви залишилися на своїх робочих місцях і продовжили інформувати населення про події у громаді, – сказав Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Я бажаю усьому колективу успіхів у професійній діяльності, натхнення на нові звершення та втілення у життя усіх творчих задумів і планів.

Приєднався до привітань секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір. Відзначив професійність нинішнього колективу ТРК «Лозова», який осучаснив формат подачі новин.  Згадав працівників, які стояли у витоків заснування телерадіокомпанії, робили перші кроки її становлення та розвивали. Першого директора та ідейного засновника ТРК «Лозова»  Аллу Свистун, її послідовниць: Марину Краминську, Ольгу Бондаренко, Анну Краснопереву; усіх операторів та журналістів ТРК «Лозова», які писали історію міста та висвітлювали його життя.

Подякували  операторам ТРК «Лозова» Єгору Коростельову та Костянтину Лійку, як наразі  боронять державу у лавах Збройних Сил України.

Зі словами привітання до своїх екс-колег звернувся голова Лозівської районної ради Вадим Гоч. Привітали керуюча справами виконавчого комітету Лозівської міської ради Тетяна Запорожець та радник Лозівського міського голови Анна Скрипник.

Директор ТРК «Лозова» Ярослава Дубіна подякувала за теплі привітання,  постійну увагу та підтримку телерадіокомпанії: «У нас є сили, ідеї, завдяки вам є і можливості, бо покращилася наша матеріальна база.  Дякуємо за підтримку. Готові працювати далі.»   

Джерело: Лозівська міська територіальна громада