Голова Лозівської громади привітав з 91 днем народження Володимира Лівшиця

Сьогодні, 16 січня, свій 91-й день народження святкує Володимир Аркадійович Лівшиць, головний лікар Лозівської міської лікарні з 1975 по 2011роки, Заслужений лікар України, кандидат медичних наук.

Голова Лозівської тергромади Сергій Зеленський привітав з поважною датою та подякував йому за величезний внесок у розвиток медичної галузі Лозової.

-Шановний, Володимире Аркадійовичу, більшу частину свого життя Ви присвятили розвитку охорони здоров’я в нашому місті та районі. Під Вашим керівництвом колектив  завжди вирізнявся професіоналізмом та чуйним ставленням до пацієнтів. Талановитий лікар і мудрий керівник, Ви надихали тільки на кращі результати в наданні медичних послуг.

Запевнив, що керівництво Лозівської тергромади та нинішні керівники медичних установ наслідують кращий досвід своїх попередників та продовжують підвищувати  рівень медичного обслуговування населення й  покращувати матеріально-технічну базу.

До привітань приєдналися заступник Лозівського міського голови Валерій Крикун та в.о. директора Лозівського Термедоб’єднання Юрій Шевченко.   

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада