У Лозівській громаді відзначили причетних до заходів з вшанування пам’яті полеглих захисників

Робочу групу з вшанування воїнів, загиблих за Незалежність України, та підтримки їх родин створено у 2023 році за ініціативи Лозівського міського голови Сергія Зеленського.
За цей період Групою у співпраці з закладам освіти та культури, родинами загиблих, волонтерами, істориками та небайдужими мешканцями виконано масштабні проєкти з ушанування пам’яті полеглих Героїв.   
* Облаштовані Куточки пам’яті.
* Здійснені роботи з наповнення  Книги пам’яті про загиблих воїнів Лозівської громади. Надруковані перші екземпляри,  які розміщено у Краєзнавчому музеї, фойє Лозівської міської ради та Управлінні праці та соціального захисту населення. Електронний варіант Книги опубліковано на сайті Лозівської міської тергромади.
* Облаштоване місце пам’яті у фойє виконкому Лозівської міської ради. Встановлено інфокіоск та екран, на якому відображаються історії загиблих захисників. Бажаючі шляхом легкої навігації знаходять  інформацію про кожного загиблого жителя Лозівської громади.
* Тривають роботи з облаштування сектору військових поховань “Поле Слави” на Центральному кладовищі та Алеї Слави у парку «Перемога».
* Здійснююються заходи з соціальної підтримки родин полеглих.
– Дякую усім причетним за проведену масштабну роботу з ушанування пам’яті наших земляків, ваша командна робота дала неабиякий результат, – сказав Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – На сьогодні наше з вами завдання зберегти пам’ять про наших героїв, шанувати їх, бути вдячними за жертовність та передати це наступним поколінням.

Голова громади відмітив роботу керівника групи – секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра, який згуртував команду,  безпосередньо координував її діяльність та вирішував проблемні питання, того чи іншого етапу вшанування полеглих.

Особливу вдячність висловив рідним загиблих, які попри власне горе, знаходили у собі сили долучатися до робіт зі збору інформації, її упорядкування та узагальнення.

За вагомий особистий внесок у гідне вшанування пам’яті загиблих Захисників України, проведену масштабну роботу з розробки Книги Пам’яті, Алеї Слави   Подяки оголошуються:

 

ВАСИЛЕНКО ІРИНІ МИХАЙЛІВНІ, заступнику начальника Управління культури Лозівської міської ради Харківської області

КІПКАЛО ВІКТОРІЇ ВІКТОРІВНІ, начальнику Управління праці та соціального захисту населення Лозівської міської ради Харківської області

 КУШНІРУ ЮРІЮ ВІКТОРОВИЧУ, секретарю Лозівської міської ради Харківської області

МИХАЙЛИШИНІЙ МАРИНІ ВОЛОДИМИРІВНІ, начальнику відділу з питань надання пільг

Управління праці та соціального захисту населення Лозівської міської ради Харківської області

ПУЗІ ОЛЕНІ ГРИГОРІВНІ, начальнику Управління культури Лозівської міської ради Харківської області

 УРВАНЦЕВІЙ ВІКТОРІЇ МИКОЛАЇВНІ, начальнику Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області

ЧЕРКАСОВІЙ СВІТЛАНІ МИКОЛАЇВНІ, головному спеціалісту відділу дошкільної, загальної середньої,позашкільної освіти Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області

Подяки оголошуються вчителям, які працювали над підготовкою матеріалів до «Книги пам’яті»:

 САВІНІЙ ТЕТЯНІ ВАСИЛІВНІ, учителю української мови та літератури Комунального закладу «Лозівський ліцей №1» Лозівської міської ради Харківської області

ЧИЖКОВІЙ-ПОТЕЙЧУК ОЛЕНІ ОЛЕКСІЇВНІ, учителю української мови та літератури ьКомунального закладу «Лозівський ліцей №11» Лозівської міської ради Харківської області

 Подяки оголошуються розробникам банерів Алеї Слави, тим, хто займався підготовкою фотоматеріалів:

 ГАРАЩУКУ ВІКТОРУ ФЕОДОСІЙОВИЧУ, директору Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕРРА-МЕДІА»

ТИМОШЕНКО ІРИНІ ВОЛОДИМИРІВНІ

 Подяки та щира вдячність оголошуються ініціативній групі від родин загиблих захисників України, які контактували, спілкувалися з усіма родинами, обговорювали всі проєкти, узгоджували інформацію:

 ПАТАЛАСІ ІРИНІ ЮРІЇВНІ

 ТУМАНОВІЙ СВІТЛАНІ АНАТОЛІЇВНІ

 УСТИМЕНКО ЮЛІЇ ЛЕОНІДІВНІ

 ХАРЧЕНКО ІРИНІ ЛЕОНІДІВНІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *