Підняли Державний Прапор та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку

У Лозовій відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності України.

З цієї нагоди керівники Лозівської громади, працівники виконавчого комітету, захисники України та правопорядку зібралися для урочистої церемонії підняття Державного Прапору.

Почесне право підняти жовто-блакитний стяг надали учаснику антитерористичної операції, ветерану російсько-української війни, кавалеру ордена «За мужність» ІІІ ступеня Сергію Морозу.

Як зазначила ведуча заходу, під національним прапором українці відзначають перемоги. Згадують минуле і дивляться в майбутнє.  Під цим прапором йдуть уперед, впевнені у своїй здатності зберегти і захистити країну для нащадків. Сумують за загиблими синами і доньками України, які віддали свої життя за незалежність.

Продовжили урочистості присвячені Дню Незалежності України біля пам’ятника Тарасу Шевченку. У переддень 33-ї річниці Незалежності, учасники поклали квіти та схилили голови в скорботі і шані за загиблими воїнами, мирними українцями, чиї серця перестали битися в ім’я світлого майбутнього України!

На долю сучасного покоління випало тяжке випробування – відстояти віками омріяну незалежність. Щохвилини вже більше 10 років наші незламні воїни потом і кров’ю відстоюють кожен сантиметр священної землі! Своєю мужністю, витримкою, силою, прагненням до волі, вони доводять цілому світу, що Україна незламна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *