Відсутність опалення у частині Панютиного визнали критичною

249588528 889077032004041 4688799817434142153 n

Лозівська міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила визнати критичною ситуацію з відсутностю опалення у частині Панютиного. Відповідне рішення прийняли 27 жовтня. Без тепла залишаються майже 500 абонентів. Район, що не обігрівається, називають «Північним». Окрім житлових будинків там знаходиться дитячий садок «Веселка».

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко 28 жовтня зустрівся з керівництвом Філії «ПВРЗ» АТ «Укрзалізниця». Підприємство не може укласти договір на газ для котельні, що опалює «Північний».

«З червня ми 4 рази зверталися до членів правління «Укрзалізниці» з приводу придбання газу. Нас почули у вересні. 20 жовтня вийшов дозвіл правління, – і ми почали процедуру укладання договору з «Харківгазом» та «Нафтогазом України». На цей час з «Харківгаз» ми укладаємо договір на 1 листопада. У «Нафтогаз Україна» пообіцяли «завести» ліміт газу й опалення почнеться », — пояснював головний інженер ПВРЗ Ігор Капустін.

Ситуація із запуском котельні ПВРЗ на особистому контролі Лозівського міського голови. Дитячий садок тимчасово опалюють обігрівачами. Батьки вирішили не переводити малечу в інший дошкільний заклад, як їм пропонували – до ввімкнення опалення у садочку «Веселка».

–>

Джерело: Лозівська міська рада