Пішла із життя Скубак Олена Григорівна

89Із глибоким сумом повідомляємо, що 07 грудня 2021 року на 70-му році пішла із життя завідуюча жіночою консультацією КНП «Лозівське територіальне медичне об’єднання» Лозівської міської ради Харківської області– СКУБАК ОЛЕНА ГРИГОРІВНА.

Олена Скубак народилася 05.08.1952 року в місті Белітц Німеччини.

У 1978 році закінчила Харківський медичний інститут та отримала диплом з відзнакою за спеціальністю лікувальна справа.

У 1978 році була прийнята на посаду лікаря-інтерна з акушерства та гінекології до Лозівської центральної районної лікарні.

У 1986 році прийнята на посаду лікаря-акушера-гінеколога гінекологічного відділення. З 1992 по 2015 рр. була завідуючою акушерсько-гінекологічного відділення, потім лікарем-акушером-гінекологом жіночої консультації, а з червня 2021 року була завідуючою жіночою консультацією КНП «Лозівське територіальне медичне об’єднання» Лозівської міської ради Харківської області.

Мала вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «акушерство і гінекологія». Постійно підвищувала свій рівень кваліфікації шляхом проходження курсів удосконалення. За час своєї роботи проявила себе досвідченим, висококваліфікованим спеціалістом та керівником. Всі роки свого життя присвятила Лозівській центральній районній лікарні.

           Прощання з Оленою Григорівною відбудеться 07 грудня о 13:00 годині у Свято-Смоленському храмі.

Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким покійної у зв’язку з непоправною втратою.

–>

Джерело: Лозівська міська рада