Керівництво громади взяло участь в апаратній нараді ХОДА

IMG 4639

Відбулася нарада сьогодні, 4 січня, під головуванням голови Харківської облдержадміністрації Олега Синєгубова у режимі відеоконференції. На порядок денний винесли питання щодо стану запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Встановлення кислородних станцій в опорних лікарнях Харківщини. У стаціонарі № 2 м. Лозова встановлено ємність для вислороду. Централізованим киснем забезпечили 192 ліжка, інші – кисневими концентраторами. Усього відділення розраховане на 240 ліжкомісць.

«Загалом за рахунок державної субвенції у 2021 році для закладів охорони здоров’я Харківщини виділені кошти у розмірі 20,5 млн грн для забезпечення ліжок центральним киснепостачанням. За ці кошти встановлюються 3 кисневі ємності до таких закладів: КНП “Міська клінічна лікарня №8”, КНП “Лозівське ТМО” та КНП “Чугуївська центральна лікарня ім. М. І. Кононенка”. Також встановимо 1 кисневу станцію до КНП “Богодухівська центральна районна лікарня”», – сказав директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА.

Наступним розглянули питання про результати здійснення ремонтних та будівельних робіт на дорогах місцевого значення у 2021 році та плани на 2022 рік. Обговорили стан розчищення доріг від снігу Харківським облавтодором.

–>

Джерело: Лозівська міська рада