Працівниця поліції в Херсоні скоїла смертельну ДТП

У Херсоні працівниця поліції скоїла смертельну ДТП, внаслідок якої загинула 54-річна пішохідка, повідомила у п’ятницю, 17 лютого, поліція Херсонщини.

ДТП за участю двох легкових автомобілів, одним з яких керувала поліцейська, сталася ще 14 лютого. Як йдеться у повідомленні поліції, поліцейська в момент аварії перебувала на службі.

«Поліцейська Херсонського районного управління поліції на автомобілі Nissan Rogue рухалася по вул. Кременчуцька через перехрестя з вул. Українська, та не надала перевагу в русі автомобілю «Nissan Мurano», у результаті відбулося зіткнення. Внаслідок аварії автомобілі опинилися на пішохідній зоні, де Nissan Rogue здійснив наїзд на 54-річну жінку, яка загинула на місці події», – сказано в повідомленні.

В лікарні у працівниці поліції відібрали біологічні зразки для проведення аналізу на встановлення в організмі алкоголю чи наркотиків. На момент публікації повідомлення поліції її результати були невідомі. Однак на час розслідування поліцейську відсторонили від посади.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter