Росіяни ввечері вдарили п’ятьма ракетами по Запоріжжю

Росіяни ввечері в п’ятницю, 12 серпня ,завдали масований ракетний удар по Запоріжжю, випустивши п’ять ракет. Внаслідок удару зруйновано об’єкти інфраструктури, відомо про одну загиблу й двох поранених.

«Близько 19:15 ворог завдав удар по місту Запоріжжя. Загалом випущено 5 ракет. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі обласного центру. Виникла пожежа», – повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

У свою чергу виконувач обов’язків міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що росіяни вдарили по інфраструктурному об’єкту та АЗС, розташованих у Шевченківському районі. За його словами, внаслідок обстрілу у п’ятницю одна людина загинула дорогою до лікарні, ще двоє дістали поранень.

«Від отриманих травм одна жінка померла по дорозі до лікарні. Ще двоє людей з осколковими пораненнями госпіталізовані та отримують в лікарні медичну допомогу», – зазначив він.

Нагадаємо, що також увечері 12 серпня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську, внаслідок чого загинули двоє людей.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter