Чернівецька поліція затримала трьох чоловіків за вбивство 40-річного водія

На тілі 40-річного водія були ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві 40-річного мешканця Чернівецької області, якого знайшли мертвим в автомобілі ще 13 травня. Одного з підозрюваних затримали на Прикарпатті, двох інших – у Чернівцях. Про мотиви вбивства нічого не повідомляється. За скоєне усім трьом чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років тюрми або довічне ув’язнення.

Про затримання трьох підозрюваних у вбивстві 40-річного мешканця Дністровського району повідомила прес-служба поліції Чернівецької області ввечері п’ятниці, 20 травня. За даними правоохоронців, 51-річного підозрюваного у вбивству затримали на території Івано-Франківської області, двох його спільників – 23-річного та 38-річного мешканців Буковини – затримали у Чернівцях. Усіх трьох звинувачують у вбивстві 40-річного водія, якого знайшли мертвим у п’ятницю, 13 травня, в автомобілі.

«На тілі потерпілого були тілесні ушкодження, що вказували на насильницьку смерть. Правоохоронці встановили причетних до вбивства буковинця. Того ж дня затримали 51-річного зловмисника на території Прикарпаття. Згодом двох інших, раніше засуджених буковинців (віком 23 і 38 років), правоохоронці затримали у Чернівцях», – йдеться у повідомленні поліції.

За даними слідства, троє чоловіків під час зустрічі з потерпілим завдали йому численних тілесних ушкоджень, несумісних з життям. Усім фігурантам повідомили про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство, скоєне групою осіб).

51-річного затриманого також підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю (ст. 263 ККУ). За вбивство буковинця усім трьом загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Наразі всі затримані перебувають у СІЗО, їх взяли під варту без можливості внесення застави.

P.S. У четвер, 23 лютого, прес-служба Чернівецької обласної прокуратури повідомила про завершення розслідування вбивства 40-річного підприємця із Чернівців. Встановлено, що чоловіка вбили, аби списати борг у 20 тис. доларів. Боржник, 51-річний мешканець Буковини, разом з двома спільниками виманили підприємця на зустріч біля складів у селі Молодія, побили його до смерті, забрали документи і гроші, а потім перенесли тіло в авто і скинули машину в яр біля лісу. Справу наразі передали до суду.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter