Генерал СБУ спробував втекти в Угорщину за фальшивими документами

Генерал-майор СБУ прикинувся рядовим і мав при собі довідку про непридатніть до служби

ДБР затримала генерал-майора СБУ в запасі, який намагався незаконно перетнути українсько-угорський кордон. Відомо, що офіцер мав при собі підроблену довідку про нібито непридатність до служби у війську, а також документи, яку вказували на те, що він є рядовим Служби безпеки.

Як повідомила прес-служба ДБР, генерал-майора СБУ затримали у п’ятницю, 1 квітня, при спробі перетнути кордон у пункті пропуску «Тиса» в Чопі. Службовець намагався незаконно потрапити в Угорщину, використавши підроблені документи.

«В умовах воєнного стану генерал-майор використав підроблені документи аби потрапити до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті. Зокрема, він надав фальшиву довідку про, нібито, непридатність до військової служби та «понизив» себе у званні до рядового»,йдеться у повідомленні ДБР.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 ККУ (використання завідомо підробленого документа). Санкція статті передбачає покарання до двох років обмеження волі. Наразі ДБР проводить невідкладні слідчі дії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter