Росіяни завдали авіаудару по центру Вовчанська, є загиблі

Рятувальники ліквідували наслідки авіаудару по Вовчанську, який росіяни завдали пізно ввечері 18 квітня

Ввечері вівторка, 18 квітня російські окупанти завдали авіаційного удару по Вовчанську Харківської області, двоє людей отримали поранення. В середу, 19 квітня, стало відомо, що ще двоє людей загинули.

«Вчора ввечері росіяни завдали авіаційного удару по м. Вовчанськ. Пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Сталася масштабна пожежа, горіло біля 60 торгових павільйонів. Внаслідок обстрілу подружжя 68-ми та 54-х років зазнали поранення. Допомогу їм надали на місці», – повідомив вранці в середу голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Однак невдовзі він повідомив, що ще двоє людей унаслідок цього авіаудару загинули. Йдеться про 50-річного чоловіка та 44-річну жінку. За словами Синєгубова, їхні тіла знайшли під час пошуково-рятувальних робіт на місці авіаційного удару.

Рятувальники уточнили, що обстріл Вовчанська стався після 22:00. Росіяни били прямо по центру міста. В результаті удару виникли дві пожежі: на території приватного будинку, а також на ринку. Багато будинків та павільйонів пошкоджено. Тіла загиблих рятувальники знайшли під завалами літньої кухні, яка загорілася після авіаудару.

Зауважимо, що загарбники дедалі частіше застосовують авіацію по прикордонних з Україною населених пунктах.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter