Внаслідок лобової ДТП біля Чернівців загинув 78-річний водій

Пасажирку Dacia Logan із травмами доставили до лікарні

У лобовій ДТП в селі Суховерхів, що неподалік Чернівців, загинув 78-річний водій Dacia Logan. Його 60-річна пасажирка з травмами перебуває у лікарні. Водій та пасажирка іншого авто – Citroen Jumpy – отримали незначні травми. Поліція з’ясовує усі обставини смертельної ДТП.

Як повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області, аварія сталася у неділю, 23 квітня, у селі Суховерхів. Поліцейські попередньо з’ясували, що 78-річний водій Dacia Logan зіткнувся із Citroen Jumpy, під керуванням 32-річного мешканця Тернопільської області.

«Внаслідок ДТП водій Dacia Logan від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, а його 60-річну пасажирку із струсом головного мозку госпіталізували до лікарні. 30-річну пасажирку іншого транспортного засобу лікарі оглянули та відпустили додому», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють причини та обставини смертельної аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter