Чи відбудеться ЗНО: у Міносвіти назвали терміни

Чи відбудеться ЗНО: у Міносвіти назвали терміни

Пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання у нинішньому році відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.

Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки.

Зазначають, що під час карантину дозволено проведення заходів з оцінювання якості освіти, здійснення яких належить до завдань УЦОЯО. Йдеться, зокрема, про ЗНО та вступні випробування.

В Україні пробне тестування відбудеться 10 квітня. Цього року випускники можуть обрати лише один предмет для його проходження. Результати пробного тесту будуть оприлюднено на інформаційних сторінках учасників 16 квітня.

Основна сесія ЗНО відбудеться:

21 травня – хімія,
24 травня – іспанська, німецька, французька мови,
25 травня – англійська мова,
28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту),
1 червня – українська мова, українська мова і література,
4 червня – історія України,
7 червня – фізика,
10 червня – біологія,
15 червня – географія.

Кожен учасник має право скласти тести не більше п’яти навчальних предметів. Результати основнох сесії тестування будуть також розміщені на інформаційних сторінках випускників: до 4 червня – хімія, до 18 червня – іноземні мови, до 22 червня – математика, до 25 червня – українська мова, українська мова і література, історія України, біологія, до 30 червня – географія.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться від 26 червня до 16 липня. Результати додаткової сесії будуть відомі до 23 липня.

| | |

( 1)

Вчора, 22:50

Коментарів
0
Переглядів
680