Вибух зруйнував два будинки: що сталося – фото

Вибух зруйнував два будинки: що сталося - фото
У Києві поліцейські встановлюють обставини вибуху у Солом’янському районі, де внаслідок інциденту зруйновано гаражний бокс, пошкоджено паркани та стіни прилеглих будинків. На місці працюють слідчо-оперативна група районного управління поліції та співробітники профільних служб.

Про це у суботу, 3 квітня, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території приватного будинку на вулиці Карла Маркса пролунав вибух. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, вибухотехніки та лікарі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок інциденту зруйнований гаражний бокс, пошкоджені паркани та стіни сусідніх помешкань. За попередньою інформацією, вибух відбувся під час встановлення газового обладнання.

“На даний час подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення чи інші події у Солом’янському управлінні поліції. Після проведення першочергових слідчих дій їй буде надана правова кваліфікація”, – повідомили у поліції.

Інформація про потерпілих поки не надходила.

Вибух зруйнував два будинки: що сталося - фото
1026