Чоловік спалив 4 автівки через ревнощі

Чоловік спалив 4 автівки через ревнощі
Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який влаштував масштабну пожежу на парковці через ревнощі. Він зізнався, що залицявся до дівчини, а коли вона почала зустрічатись із іншим – вирішив спалити його автомобіль.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Поліція затримала палія автомобілів. Щоби зібрати усі докази проти нього, слідчим знадобилося кілька днів, а виявилося, що ввесь цей час палій був поруч.

Сталось все на Київщині, у будинку в Петропавлівській Борщагівці. Рівно тиждень тому серед ночі на парковці біля будинків пролунав вибух, через що загорівся автомобіль BMW.

“Ми прокинулися о 3:30 год. від хлопка, ніби вибухнула петарда”, – каже потерпілий Василь Салюк.

Василь – власник вантажного буса Renault, який стояв поруч із BMW.

“Я вдягнувся, підбіг і все що побачив, – це те, що з-під капота BMW вогонь йде і мій бус горить”, – каже потерпілий Василь Салюк.

Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповідає, що пожежа, яка знищила чотири автомобілі і ще два пошкодила, сталася через кохання.

“Молода людина дуже кохала одну із дівчат, яка мешкала у тому ж дворі. Він залицявся, дарував квіти, але вона не відповідала взаємністю”, – каже керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Чоловік, який дістав відмову, побачив, як до дівчини часто приїжджає інший чоловік на легковику BMW. І коли він вчергове приїхав із квітами та ще й лишився на ніч, ображений вирішив діяти. Це ексклюзивні кадри його допиту і моменту підпалу.

“Я зрозумів, що це вже все. Вирішив помститись. Підпалив і все”, – каже затриманий.

“Він спустився, підпалив і повернувся спостерігати до себе додому”, – каже керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

А на ранок, коли пожежу загасили, а у розпалі були вже слідчі дії, чоловік вдавав із себе спостерігача. Він стояв та цікавився у поліції, що ж сталося і хто це зробив.

“Він був на місці скоєння вранці, роздивлявся на автомобілі, на роботу поліції і цікавився, як йому вдалося спалити автомобіль”, – каже керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Підозрюваного вже затримали і невдовзі йому оберуть запобіжний захід. Чи опиниться він за ґратами – вирішуватиме суд, а от збитки за пошкоджені автомобілі потерпілі ймовірніше за все таки отримають. У підозрюваного під час обшуку знайшли понад 80 тисяч доларів готівкою і долучили їх до справи.


0