Коли чекати на потужні магнітні бурі у лютому 2022: назвали дати

Дати магнітних бур в лютому 2022 року потрібно знати навіть здоровим людям: вони впливають на кожен ослаблений організм, а взимку імунітет може підвести в будь-який момент. Краще перестрахуватися і підготуватися, щоб магнітні бурі в лютому 2022 не застали вас зненацька.

Коли чекати найсильніші магнітні бурі в лютому 2022 року, прогноз і рекомендації лікарів, пише Главред.

Коли чекати на магнітні бурі в лютому 2022 року – прогноз вчених

Лютий буде нетиповим місяцем з точки зору сонячної активності: невеликі спалахи очікуються практично щотижня – але вони будуть нетривалими. Тобто удари космічної негоди будуть переважно несильними – але частими.

Винятком стане перший метеоудар місяця: магнітна буря 4 лютого 2022 переступить червоний рівень небезпеки і на піку досягне 6 балів. Це буде відчутний удар по самопочуттю. Через стрибки артеріального тиску зросте навантаження:

на серце – тому фізичні навантаження необхідно обмежити;

на суглоби – можливе оніміння кінцівок;

на судини голови – що провокує головні болі і запаморочення.

Посилити симптоми можуть стреси, зайва вага і неправильне харчування (в тому числі вживання алкоголю), спадковість і цукровий діабет, куріння.

Тож під час магнітних бур і рекомендується відмовитися від шкідливої їжі і звичок, менше нервувати і пити більше простої води (тобто стежити за водним балансом організму). А також – тримати під рукою ліки, особливо якщо людина приймає якісь препарати на постійній основі за призначенням лікаря.

Магнітна буря 5 лютого 2022 буде вже слабкішою – в три бали. В цей час відповідально поставитися до здоров’я потрібно всім метеозалежним людям.

Магнітна буря 10, 11 і 12 лютого 2022 прогнозується на рівні в чотири бали. Це буде тривала геомагнітна атака, але здорових людей вона не повинна торкнутися.

13-го і 14-го числа геомагнітна активність знизиться до трьох балів: це будуть слабкі коливання, які відчують далеко не всі.

Магнітна буря 22 лютого 2022 буде короткочасною та малоінтенсивною. У цей час варто стежити за своїми емоціями: ймовірні спалахи агресії або безпричинної апатії.

Магнітна буря 27 лютого 2022 триватиме всього кілька годин, але торкнеться здоров’я більшості людей. Варто тримати під контролем і шкідливі звички, й емоції.


14