Рівно 7 років тому у моторошній ДТП розбився Кузьма Скрябін: ТОП-15 кращих пісень виконавця

Сьогодні минає 7 років відтоді, як у моторошній ДТП загинув популярний виконавець, лідер знакового гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко (Кузьма).

Рано-вранці 2 лютого 2015 року він розбився в аварії біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

На той момент музикант повертався з концерту в Кривому Розі. Його позашляховик Toyota Sequoia, рухаючись слизькою від дощу дорогою, вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з молоковозом “ГАЗ 53”.

Незважаючи на те, що в автомобілі спрацювали подушки безпеки, Кузьма загинув на місці від отриманих травм. Йому було 46 років.

Сьогодні у Чернівцях у культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться вечір пам’яті Кузьми “Скрябіна”.

Довідка

Андрій Вікторович Кузьменко (псевдонім — Кузьма, 17 серпня 1968, Самбір, Львівська область — 2 лютого 2015, Лозуватка, Дніпропетровська обл.) — український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту “Скрябін”. Герой України (посмертно). Заслужений артист Автономної Республіки Крим (2008).

Ділимося підбіркою треків Кузьми Скрябіна, які охоплюють як ранню творчість гурту, так і більш сучасні доробки Кузьми та його команди.

Скрябін – Шось зимно

Скрябін – Танець пінгвіна

Скрябін – Бультер’єр

Скрябін – Модна країна

Скрябін – Чорнобиль Forever

Скрябін – Шампанські очі

Скрябін – Парасолі

Скрябін – Наш останній танець

Скрябін feat. Ірина Білик – Мовчати

Скрябін – 100 годин

Скрябін – Нас кинули

Скрябін – Місця щасливих людей

Скрябін – Спи собі сама

Скрябін – Мам

Скрябін – Старі фотографії



196