У білорусі почали розгортати додаткові системи ППО: ворог готується до оборони

У білорусі розпочались нові військові навчання. Тим часом росіяни розгортають там додаткові сили і засоби ППО.

Про це сказав в ефірі загальнонаціонального марафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає 24 канал.

Так, нові сили та засоби протиповітряної оборони зафіксували на Волинському та Поліському напрямках. Схоже, ворог готується до оборони.

За словами Юрія Ігната, протиповітряна зброя не створена для нападу. Зенітно-ракетні комплекси призначені саме для ураження повітряних цілей та контролю повітряного простору.

“Те, що росія насичує ними білорусь говорить фактично про поглинання цієї країни. росія робить з неї потужну військову базу”, – переконаний військовий.

Зрозуміло, що в росії будуть свої засоби ППО, зокрема комплекси С-300. У країни-агресорки їх достатньо. Тому вони насичуватимуть ними кордони, відповідно погрожуватимуть Україні.

У білорусі відбудеться оперативно-тактичне навчання з військами ВПС та ППО з бойовою стріляниною. Вони триватимуть з 9 по 25 серпня
А тим часом російські окупанти підтягують додаткове озброєння на територію білорусі, повідомили у Генштабі Збройних Сил України. Минулої доби, там почали розгортати додаткові системи ППО.

Сьогодні, 09:03
Коментарів
0

273