Вирішальні секунди: “Шахтар” у компенсований час втратив перемогу над “Реалом”

У вівторок, 11 жовтня, донецький “Шахтар” провів поєдинок з мадридським “Реалом” у четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів сезону-2022/23. Донецький “Шахтар” зіграв внічию з мадридським “Реалом” в рамках 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2022/23. Матч завершився з рахунком 1:1.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Рахунок матчу було відкрито на початку другого тайму – Богдан Михайліченко закрутив м’яч у глибину штрафного майданчика, де його головою зустрів Олександр Зубков і вразив ворота. До кінця поєдинку “Реал” так і не зумів відповісти “гірникам”.

На останніх секунках матчу Антоніо Рюдігер виграв верхову боротьбу в Анатолія Трубіна і зрівняв рахунок. При цьому гравці стукнулись головами – було багато крові.

В іншому матчі четвертого туру в групі F шотландський “Селтік” вдома поступився “РБ Лейпцигу” – 0:2. Перемогу німецькій команді принесли голи Тімо Вернера та Еміля Форсберга у другому таймі.

Нагадаємо, що у поєдинку третього туру “Шахтар” поступився мадридському клубу з рахунком 2:1.

Після чотирьох турів “Шахтар” з 5 очками та перебуває на третьому місці в своїй групі. Лідирує “Реал” з 10 балами. РБ “Лейпциг” із шістьома пунктами посідає другу сходинку, а “Селтік” з одним очком замикає квартет.

Поєдинки 5-го туру групового раунду ЛЧ відбудуться 25 жовтня: “Селтік” – “Шахтар”, РБ “Лейпциг” – “Реал”.


0