Партизани заявили, що задушили газом групу «вагнерівців» під Ростовом

Українські та кримськотатарські партизани ліквідували 19 «добровольців» ПВК «Вагнер» у тренувальному таборі на території Ростовської області Росії, повідомив у неділю, 19 лютого, Telegram-канал підпільного партизанського руху українців та кримських татар АТЕШ.

Як йдеться в повідомленні, 19 «вагнерівців» було задушено чадним газом в одному з наметів у тренувальному таборі. Це сталося 17 лютого. Партизани стверджують, що командування ПВК «Вагнер» вирішило просто викопати траншею та спалити тіла, «бо в армії Росії втрат немає».

«Ну що ж, тепер немає 19 людей і не буде ще більше. Ви можете скільки завгодно спростовувати цей факт, але 19 людей уже не повернути», – йдеться у повідомленні.

Також партизани зазначили, що агенти руху АТЕШ є не лише в російській армії – вони успішно ввели до лав ПВК «Вагнер» понад тисячу агентів. Партизани стверджують, що це було зробити дужелегко.

Підпільний рух АТЕШ почав діяти в Криму з жовтня 2022 року. До нього беруть кримських татар, українців та проукраїнських росіян. Партизании називають своєю метою руйнування російської армії зсередини.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter