Два тижні на харчах з McDonald’s: ірландець провів експеримент (фото)

Два тижні на харчах з McDonald's: ірландець провів експеримент (фото)
Ірландець Ойсін Малліган, фітнес-тренер та блогер в Instagram, вирішив довести, що фастфуд не такий небезпечний для фігури, як це прийнято вважати.

Для цього хлопець вирішив два тижні харчуватися винятково у мережі ресторанів McDonald’s та спостерігати, чи буде змінюватися його тіло. Результат здивував його самого, адже за цей час вага Ойсіна помітно зросла, пише Главком.

Всі чотирнадцять днів Ойсін зважувався вранці та ввечері, а також ділився своїми спостереженнями у соцмережі протягом дня. У перший день експерименту він важив 82,1 кг.

“Я хочу довести, що всі страхи перед фастфудом перебільшені, – вказав він в одному з постів. – Я знаю, що можна харчуватися ним і при цьому втрачати вагу, і я це доведу”.

Два тижні на харчах з McDonald's: ірландець провів експеримент (фото)

За словами фітнес-тренера, головна складність челенджу полягала в тому, що їжа з McDonald’s висококалорійна і переважно складається зі швидких вуглеводів – вона насичує організм, але на дуже короткий термін.

Щодня Ойсін вживав більше двох тисяч калорій, так як не відмовляв собі ні в бургерах, ні в картоплі, ні в популярних солодощах. При цьому спортсмен пив два літри води на день та проходив не менше 10 тисяч кроків. Вже через кілька днів він зауважив, що втрачає по 200-300 грамів ваги на добу.

Через два тижні Ойсін встав на ваги і сам здивувався, адже зумів скинути за цей час два з гаком кг.

“Я хотів довести і довів, що для схуднення не обов’язково відмовлятися від їжі, яка приносить нам задоволення”, – підсумував він.


0