Треба підтвердити свою повагу до фрази «Слава Україні!»: бар у Грузії ввів вхідні «візи» для росіянн

Грузинський бар Dedaena Bar ввів вхідні “візи” для російських громадян, проте для їх отримання потрібно спочатку заповнити анкету. У ній питання стосуються війни в Україні та Грузії.

Умови входу до бару для громадян Росії були розміщені на сайті закладу, пише “НВ”.

На сайті бару є окрема вкладка під назвою “Для російських громадян”, на якій знаходиться форма для реєстрації та продиктовані умови входу для росіян.

“Громадянам Росії потрібна віза для входу в Dedaena Bar, тому що не всі росіяни вітаються. Ми за рівність та єдність, але нам треба зробити так, щоб російські імперіалісти з промитими мізками не опинилися у нашому барі. Будь ласка, підтримайте нас, заповнивши заявку на отримання візи, щоб нікому не довелося тусуватися з Ass*oles. Дякую за розуміння”, – сказано у повідомленні.

При заповненні заявки слід відповісти на низку запитань. Наприклад, кожен відвідувач із Росії має бути згоден з тим, що Крим — це Україна, Абхазія та Цхінвалський регіони — це Грузія, Путін — диктатор, 20% Грузії під російською окупацією, а кожен 12 грузинів став біженцем через російське вторгнення. Треба підтвердити свою повагу до фрази “Слава Україні!” та “російський воєнний корабель іди на*уй”, засуджувати російську агресію в Україні. Також людей просять пообіцяти не розпочинати розмову з персоналом російською мовою, не пропонувати оплату рублями та не вступати в політичні дискусії, будучи п’яним.


279