Відтепер у 14 ЦНАПах Харкова та області надають послуги державної реєстрації актів цивільного стану

Відтепер у 14 ЦНАПах Харкова та області надають послуги державної реєстрації актів цивільного стану

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, в Харківській області продовжується відновлення надання адміністративних послуг населенню.

Відтепер у 14 ЦНАПах Харківської області жителі громад мають можливість отримати послуги ДРАЦС. Про це повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха.

«Весь перелік адміністративних послуг ДРАЦС, а саме: комплексна послуга при народженні «єМалятко», свідоцтва про народження, смерть, укладання і розірвання шлюбу, зміна імені та внесення змін до документів надаються в ЦНАП Дергачівської, Люботинської, Мереф’янської та Первомайської громад», – розповів Роман Семенуха.

Він також додав, що Центри надання адміністративних послуг у Харкові та Лозівській громаді надають всі зазначені послуги крім державної реєстрації шлюбу та видачі довідки про смерть. Свідоцтва про народження, смерть, укладання і розірвання шлюбу можна отримати в ЦНАПах Біляївської, Кегичівської, Коломацької, Слобожанської, Нововодолазької та Олексіївської громад. ЦНАП Наталинської та Красноградської громад надає жителям комплексну послугу при народженні «єМалятко».

Нагадаємо, на Харківщині триває набір до «Гвардії наступу». Подати заявку можна онлайн за посиланням, звернутися безкоштовну «гарячу лінію» за номером: 080-010-00-20 або в двох Центрах надання адміністративних послуг за адресами:
– місто Лозова, вулиця Грушевського, 2;
– місто Харків, Гімназійна набережна, 26.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація