Харківських виробників запрошують до участі у Бізнес-фест «Зроблено в Україні»

Міністерство економіки України та Програма Розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні за фінансової підтримки Уряду Японії проведуть Бізнес-фест «Зроблено в Україні» 11-12 жовтня 2024 року у м. Києві.

Під час заходу представники Міністерства економіки України презентують національну політику «Зроблено в Україні» та детально ознайомлять учасників з її ключовими напрямами та завданнями.
Фестиваль стане платформою для пошуку нових партнерів, адже буде працювати спеціальна зона для B2B переговорів. Це шанс знайти нових клієнтів, укласти вигідні угоди й вивести свій бізнес на новий рівень.

Центральною подією Бізнес-фесту буде виставка-презентація успішних українських представників малого і середнього бізнесу, поєднана з проведенням панельних дискусій, презентацій, коротких лекцій, а також секцією для пошуку партнерів і клієнтів із інших регіонів України, країн Європейського Союзу й світу.

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 18:00 26 вересня 2024 року за посиланням.
Більш детальна інформація за посиланням та у контактної особи – Володимира Іщенка (електронна адреса: [email protected], тел.: +38 (066) 766 95 85).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *