В зоні ООС відбулась ротація зведеного загону ГУНП в Харківській області

Для проведення ротації до міста Костянтинівки Донецької області прибули 54 поліцейські полку поліції особливого призначення та роти патрульної служби поліції особливого призначення «СХІД».

За два з половиною місяці службового відрядження поліцейські зведеного загону виявили 27 кримінальних правопорушень, серед яких  9 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних і психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, 6 крадіжок, факти незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також шахрайство, підробка документів, незаконна порубку лісу та інші злочини.

Під час несення служби правоохоронці виявили 58 транспортних засобів, що перебували у розшуку, викрили 4 особи, які мають зв’язки з незаконними збройними формуваннями і представляють оперативний інтерес для СБУ та 6 осіб, які переховувались від органів слідства та суду.

Крім того, за строк відрядження поліцейськи склали понад 150 протоколів про адміністративні правопорушення, з них: 96 – за порушення правил щодо карантину, 15 – за порушення правил дорожнього руху, 18 – за керування транспортними засобами без документів та ін.

На загальному шикуванні командир батальйону №1 ППОП Михайло Винниченко та командир РПСПОП «СХІД» Сергій Богдановський націлили особовий склад на виконання поставлених керівництвом задач та наголосили на суворому дотриманні заходів особистої безпеки.

Відділ комунікації поліції Харківської області