Михайло Харнам здійснив робочу поїздку до Чугуївського району

17 червня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації провів виїзну нараду у селищі Малинівка.

Разом з керівництвом органів місцевого самоврядування обговорив проєктування та реконструкцію мостового переходу через річку Сіверський Донець, що на території Малинівської громади Чугуївського району.

Напередодні голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук провела нараду щодо вирішення питання з ремонтом зазначеного мосту. 

Мостова споруда протяжністю 55 погонних метрів розташована на відстані 2 км від міста Чугуїв. Це рекреаційна зона відпочинку посеред лісу на території ландшафтного заказника «Малинівський». 

Щодня через міст проходить велика кількість відпочивальників та місцевих жителів громади. Крім того, він є під’їзним маршрутом до трьох чинних баз відпочинку, які розташовані на лівому березі річки Сіверський Донець. Серед них – і спортивно-оздоровчий табір «Політехнік», і спортивно-оздоровчий табір університету ім. В.М. Каразіна.

«Цей об’єкт украй потрібно осучаснити. І починати будемо з обстеження мосту, визначення потреб та обсягів будівельних робіт», – зазначив Михайло Харнам.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація