Тривають роботи на мостах дороги Чугуїв – Мілове

Ремонт шляхопроводів на дорозі Н-26 проводять у межах Програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що наразі здійснюється технічний нагляд на об’єктах поточного ремонту мостів на автомобільній дорозі Чугуїв – Мілове, км 2+852 і км 12+572.

Так, на мосту через річку Сіверський Донець, км 2+852, проведено ремонт правого проїзду, тобто половини споруди, розташованої на дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуєва у напрямку с. Малинівки. Дорожники замінили мостове полотно з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у нижньому шарі, встановили нове перильне та бар’єрне огородження, влаштували водовідведення та покриття на тротуарах зі зносостійкого сучасного матеріалу.

«Зараз роботи ведуться на лівому боці. Вже виконано роботи з влаштування конусів, влаштування нових перехідних плит. Продовжується ремонт опор та прогонових будов. На лівому проїзді залишилися роботи з гідроізоляції, асфальтобетонного покриття та бар’єрного огородження», – зазначили в САД.

Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі. Роботи планують завершити в другому півріччі 2021 року.

На другому об’єкті – найстарішому мосту області, розташованому в с. Коробочкине на дорозі Н-26 км 12+572, наразі виконані роботи з демонтажу мостового полотна, ремонту арки на одній половині споруди. Також виконуються роботи з влаштування тротуарів.

Тут рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі. Роботи планують завершити в кінці 2021 року.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація