Рятувальники надавали допомогу водіям, що опинились заручниками складних погодних умов (ВІДЕО)

Протягом 19 грудня на Харківщині підрозділи ДСНС 4 рази викликались для надання допомоги водіям, які опинились у складних ситуаціях через погодні умови.

На автошляху “Куп’янськ-Шипувате” біля села Кутьківка Куп‘янського району у сніговий замет потрапило відразу 2 автівки: легковик “Daewoo Lanos” та вантажівка “ЗІЛ 130”. В них знаходилось 3 людини. Водії намагались самостійно дати собі раду, але замет виявився занадто великий. Прибувши на місце виклику о 17:35 на автомобілі підвищеної прохідності, рятувальники відбуксирували обидва авто на вільну від заметів ділянку дороги, а далі вони вже рушили самостійно.

Цього з дня близько 18:30, не впоравшись з керуванням на слизькій ділянці дороги “Київ-Харків-Довжанський” в межах Ізюмського району, автомобіль “Mersedes Vito” злетів у кювет. В ньому перебувало 2 людини, вони не постраждали. Рятувальники 28-ї частини ДСНС витягнули мікроавтобус за допомогою лебідки.

У Харкові на вул. Кітаєнко рятувальники 7-ї частини відтягли вантажівку “Renault” зі слизької ділянки дороги, а їх колеги з м. Лозової прийшли на допомогу водієві “ВАЗ 2101”, котрий застряг біля села Квітневе Лозівської ОТГ.

Завдяки вчасній допомозі рятувальників ніхто з водіїв та пасажирів застряглих авто не зазнав переохолоджень і змогли дістатись місць призначення.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

200221-1.jpeg200221-2.jpeg

200221-3.jpeg