У Лозовій почало діяти нове комунальне підприємство «Еко-Сан» +vd

З Нового року воно замінило «Комсервіс», який збанкрутував. Той займався вивезенням сміття, опікувався сміттєзвалищем та міськими кладовищами.

«Працівників «Комсервісу» у повному складі прийняли на роботу в «Еко-Сан», – 9 грудня повідомив головам квартальних комітетів Володимир Селезньов. За ним зберегли посаду директора — нового КП.

Комунальник повідомив, що підприємство має отримати новий сміттєвіз. За нього вже заплатили.  Відтак «Еко-Сан» матиме 9 машин і зможе збирати сміття по вихідних, як того хотіли люди.

Ще одне нововведення — до середини лютого в штаті «Еко-Сану» з’являться вантажники. Вони прибиратимуть сміття, яке випало з баків під час загрузки. Квартальні голови ініціативі комунальників зраділи, адже зараз за сміттєвозами вони прибирають самі.

Вантажники також перевірятимуть, чи заплатили господарі приватних будинків за вивіз сміття.

Усе інше у роботі підприємства залишилось незмінним. Номери контактних телефонів збереглися, а договори не втратили силу, так само, як обіцянки колишнього «Комсервісу». Володимир Селезньов запевнив, що всім, хто просив, встановлять додаткові сміттєбаки.

Нових прохань від квартальних не надійшло. Представник міськвиконкому Анатолій Юсковець зазначив, що, на радість усім, у мешканців приватного сектору стає все менше запитань до сміттярів.

Анна Скрипник

 

{youtube}Sa8u16uzjZ8{/youtube}