У частині приватного сектору Лозової вимикатимуть світло +vd

У будинках на вулицях Мокрого, Локомотивна та Панфілівців не буде світла 5 днів. Його відключатимуть з ранку до вечора. Адміністрація Лозівського району розподільчих електричних мереж повідомила про це людей оголошеннями. У них йшлося про капітальний ремонт.

Мешканці 37 кварталу давно чекали на оновлення електромереж. Люди скаржаться на погану напругу. У них ледь працюють мікрохвильовки, пилососи та інша техніка.

Побачивши оголошення про капремонти, мешканці сподівалися, що нарешті матимуть 220 вольт в розетках.

Однак згодом дізналися, що енергетики не лагодитимуть мережі, а лише обрізатимуть дерева, – і обурились. За словами людей, аварійних верб чи тополь на їхніх вулицях немає.  А для спилювання кількох гілок 5 днів – забагато.

Люди бояться, що з вимкненням світла залишаться без води й тепла. У більшості хат їх подають пристрої з електроуправлінням.

На нараді квартальних представниця 37 кварталу Ельвіра Огульчанська попросила енергетиків почекати з відключеннями до теплішого березня.

Начальник району розподільчих мереж Іван Моісеєнко на поступки людям не пішов. Запевнив, що не може чекати до весни. Однак пообіцяв за надто низьких температур світло не вимикати. І ще порадив мешканцям не ставити котли з електричним управлінням, а обирати звичайні газові.

Анна Скрипник

{youtube}aHTshmzHbD0{/youtube}