У Лозовій пройшов міський фестиваль команд ДЮП +vd

20 березня у школі №1 зібралися дружини юних пожежних-рятувальників з усіх загальноосвітніх закладів Лозової.

У складі дружин юних пожежних-рятівників – учні віком від 10 до17 років. Більшість з них – постійні члени команд, які щороку посідають призові місця. «Але кожного року можуть бути і такі заклади, які готуються краще за інших, – говорить Інна Жукова, провідний спеціаліст міського відділу освіти. -Вже кілька останніх заходів нас дивує школа-інтернат. Тому хочеться їх підтримати кожного разу і надихнути на подальшу діяльність».

Змагання проходили у три етапи — естрадна мініатюра на тему «Людина у надзвичайній ситуації», конкурси «Гриби» та «Плакат соціальної реклами». Журі, до складу якого входили пожежні та працівники відділу освіти, оцінювали відповідність темі, вдалий творчий задум, декорації та костюми учасників.

У складі команди четвертого ліцею – Максим Гайдар, більш відомий юним глядачам телеканалу «Сігма» як Читайлик. За накладною бородою важко впізнати ведучого дитячої програми. Команда Максима розповідає зі сцени, як швидко через неправильний спосіб життя люди можуть постаріти.

Після підбиття підсумків члени журі оголосили результати змагань. Третє та друге місце відповідно зайняли дружини юних пожежних-рятівників гімназії та сьомої школи. Перше місце вже традиційно отримала команда школи №1. Тепер ця агітбригада сподівається на перемогу у зональних змаганнях. Вони цього року пройдуть у 5 квітня у  Лозовій.

Олена Коваленко

 

{youtube}ZRrKX-PYu74{/youtube}