У Лозовій на автобусній зупинці провалився тротуар +vd

 

30 березня на автобусній зупинці біля Торговельного центру з’явилася дірка у землі: на глибині прогнила стічна труба.

30 березня о 13 годині під автобусною зупинкою біля Торговельного центру провалилася стічна труба. Вона прогнила. Усі 4 дні, які минули з того часу, на місці аварії чергують водяники. Вони проводять ремонт та слідкують, аби у 4-метрову яму не впали перехожі.

Коли частина тротуару пішла під землю, на автобусній зупинці було малолюдно. Ніхто з лозівчан не постраждав.

Яму, що утворилася на зупинці, люди тепер обходять десятою дорогою. Кажуть, навіть чекати маршрутку поблизу неї страшно.

Побоювання людей частково відчули у хлібному кіоску, який знаходиться поруч із зупинкою: тут поменшало клієнтів, говорять продавчині. Самій споруді кіоску нічого не загрожує. Аварійний трубопровід проходить повз неї.

Перепоною для ремонтних робіт стали лише дві вишні, які колись посадили прямісінько на трубопроводі. Їх вже прибрали та почали земельні роботи. З місця аварії вивозять землю. Водяники оглядають трубу і шукають її цілу частину. Якщо такої не знайдуть, то копатимуть до найближчого колектора, а це 43 метра.

За словами старшого майстра цеху водовідведення КП “Лозоваводоканал” Володимира Мисочки, аварію мають ліквідувати до Великодня, 15 квітня. Таку задачу поставило керівництво міста. На придбання нової труби «Лозоваводоканалу» необхідно 73 тис. грн. Як запевнив директор підприємства Ільяс Калмуратов, частиною грошей допоможе місто.

Анна Скрипник

 

{youtube}3YZrBswuXR4{/youtube}